Rindu kat seseorang sekarang ni.

Rindu sesangat kat dia.

Adik kecil aku yang paling manja ngan aku.

Kalau aku balik nanti, dia manja lagi tak kat aku? Aku dah lama tak balik. Ingat lagi tak dia kat aku?

3 comments:

  1. ehem..

    tu la.. lame sangat tak balik. last balik tahun lepas kan?

    ReplyDelete
  2. Mana ada adik yang lupa pada kakaknyerr :)
    Maybe slow sikit la dia nak bermanja balik, tapi for sure, in the end, dia akan manja ngan kakaknya jugak.

    Enjoy your reunion, Carneyz!

    ReplyDelete
  3. ye ke rindu sesangat kat adik..kat org tu lg la tersangat 5 x heheh

    ReplyDelete