Sesaje...

Image Hosted by ImageShack.us


Ni meja aku. Berselerak lagi. Aku nih memang malas nak ngemas meja sebab aku tau lepas tu aku kene kuarkan n hamburkan balik mas wat keje.

Tengah wat minit meeting n at the same time, update website company :p. Baru je abis tepon IT exec. mintak merge n create satu je akaun email utk tujuan meng'contact' department aku. Gambar yg aku tampal kat dinding partition tu, ialah gambar my two sweet sisters n my mom. Kalendar tu plak tgh buat balancing act atas bekas kuih yang akak opis aku ni kasi tapi sampai sekarang tak abis2 lagi coz aku 'kureng' minat kek buah.

Bekas pensel yg comel tu ialah hadiah dari kawan baik aku kat Sarawak. Manakala bekas coklat yang tak buang2 lagi tu plak, tak diketahui lagi sapa yang kasi. Tau2 atas meja aku ngan note 'To Carneyz' and lima minit kemudian, piranha2 yang lahap telah memakannya sampai la tinggal bekas je... Sadis betul riwayat coklat Ferarro Rocher tu.

0 comments:

Post a Comment