A Trip To Singapore

Esok nak pi Singapore. Sepatutnya aku ada 2 appointment - satu kat S'pore, satu kat KL. Aku kensel kan yg kat KL sebab clash ngan trip ke S'pore. Lagipun bos aku cover utk aku yg kat KL. Begitulah aku sehari2. Klu boleh dibelah dua badan ni, mesti dua-dua aku kene pegi.

Trip ke S'pore besok akan disertai oleh colleagues kamceng yang lain - Anne, Jen, Chairman, aku. Lepas official trip, dalam itinerary ada trip to Night Safari. Besh2... Kitaorang akan mengabiskan sehari di S'pore sampai malam ;) Tak sangka plak Night Safari tu diluluskan oleh SIRIM. Hehe.

Hujung minggu ni sepatutnya gi Singapore lagi. Tapi tu pun kene kensel jugak. Aku kena attend driving class. 16hb nih test. Takut aa...

Lastly, ada coklat atas meja aku semalam. Hari nih dah jadi arwah. Sapa ntah la baik ati tinggalkan coklat tu... Kan dah abis kene makan oleh aku n kamceng2 sekalian? :p

0 comments:

Post a Comment