Mejaku (II)

Walaupun bos tak de, tetiba meja aku seperti dilanda tsunami. Poom! Tgk la sendiri kat dlm gambar tu. Amik ko. Nampaknya aku tak leh nak berilek2. Tak pelah. Asalkan bos aku takde. Kalau dia ada, walaupun keje tak de, aku tetap tensen sbb dia selalu tensen. Begitulah aku sehari2.

Aisey, camane plak aku leh tersalah haribulan. Rupa2nya bnyk benda akan berlaku besok. Aku syok2 je memindahkan meeting hari ni ke besok hari sbb aku ingatkan arinih ada event penting. Rupa2nya tidak. Cess la. Memory aku dah rosak teruk. RAM dah tak leh pakai. Mana aa, nak tukar baru??
Btw, design tu dah siap n dah diforwardkan utk di 3-D kan. Koi, aku nak visual 3D tu besok jugak!!

0 comments:

Post a Comment