Pindah Skin Baru...

Excited! Walah2x... Setelah berminggu2 membina 'rumah' blog yg baru (hehe.. bukan aku yg buat aaa... Aku amik kontraktor bertauliah nyer wat keje2 hi-tech ni!) dan beberapa sesi soal jawab user-developer ('tak nak sketching! Nak kotak! Nak tu n nak ni...') akhirnya siap jugak la 'rumah' idamanku selalu .

Ahem, ahem. Citer dari awal la. Hari nih aku dipanggil utk menghadiri mesyuarat kat KL utk Project 2 aku yg dah tertangguh beberapa minggu. Sesi mesyuarat tu membuat kesimpulan bahawa perlu ada lagi mesyuarat di Johor minggu depan, dan mesyuarat di KL Jumaat depan. Orang tu mesti suka sebab minggu tu aku cuti hari Sabtu tu, so bley lepak lelama kat KL

Aku tak sedar rupa2nya selama nih aku bekerja bawah sorang dermawan yang cukup dermawan, kaya-raya, mempunyai beberapa buah syarikat yg kukuh dan terkenal, aset yang tak dapat ditandingi nilainya oleh sesapa jutawan kat Mesia nih, dan paling aku kagum, seorang yang cukup merendah diri dan bersederhana. Aku teringin la plak nak jumpa ngan pemilik syarikat nih yang bukan setakat menempah saham dunia, tapi saham akhirat jugak.

Anyway, lepas abis meeting, aku call orang tu n kitaorang pun gi makan. Lepas tu, kitaorang gi lepak2 kat opis dia sambil memindahkan kandungan blog ke rumah baru. Akhirnya... tadah! beginilah hasilnya...

OKlah. Meh habaq awal2 no... aku nak pindah address plak, minggu depan kot, ke address nih:
http://carneyz.blogspot.com Tukaq, jgn tak tukaq! Hehe. Ok la. Ciao!

0 comments:

Post a Comment