Oh, eh, lupa plak. Apasal sumer orang sibuk nak kawen je sejak kebelakangan nih? Tak paham aku. Tadi gi blog Didiz, dier pun dah berura2 'ke arah itu'. Didiz, jangan lupa jemput aku! Aku yg selalu rekemenkan kompeni ko. Keskeskes..! ;)

Aku respek kat Didiz pasal dier sorang yang berjiwa entrepeneur & usahawan Melayu muda yang berjaya. So far, aku dengar dier dah ada 2 kompeni design. Kalau nak mintak dier buat keja2 design-mendesign nih, gi lah laman web http://www.lassodesign.com . Semoga lepas aku promote nih, kemungkinan utk mendapat kad jemputan kawen dier akan lebih cerah. Muahahaha!!

Lepas tuh, dua orang lagi member kat opis nih nak menamatkan zaman kegemilangan diaorang tak lama lagi. Dua2 orang Penang. Sorang tu akan berkahwin ngan gadis Pakistan minggu depan (jauh tu...) n akan berangkat ke sana tak lama lagi. I'm sure she's someone nice, we all think so ;) and sorang lagi akan kawen ngan mamat 'Ganu bulan depan. Sibuk dah suruh kitaorang tempah tiket AirAsia ke Penang.

Depa nih sumer dah nak kawen, menjadikan aku terasa semakin tuerr... Mula2 masuk Uni, orang panggil 'adik'. Dah final year, orang panggil 'akak'. Tak lama lagi orang panggil 'aunty' plak ke?? Waaahhhh!!! Bila ntah nak insaf...

0 comments:

Post a Comment