Employees of the Year

Image hosted by Photobucket.com

"This people.. sen chin ping! Besday Sultan pun kena datang keja."
"OK everyone. Here's the outline. Now let's draw sapa buat part mana. Pas tu, kita cut n paste je report Chairman yg lepas. Re-packaging girls, repackaging."
"Kita kasi sumer kat Chairman jelah buat."
Chairman: >Diam<. Chairman tak penah bercakap.
"Oi! Korang tengah wat per nih? Hari ni cuti, korang tak balik tido ke? I amik gambar u guys nih." <-- kata si jurukamera yang tetiba je datang menyibok bersama ngan tunangnya.

Woohoo! Nilah gambar kitaorang tengah tonggang terbalik bekerja on public holiday tapi tak berbayar, tak leh claim OT and tak leh tido jugak. Huhu, dasat tak?

0 comments:

Post a Comment