Overload = keja 24 jam

Aku dah terasa migraine balik.

Apa salahnya sesekali aku masuk opis ngan perasaan aman dan tenteram? Salah ke?

Aaaarrggghhh!!! Semalam aku tak dak, rupa2nya ada lagi mega proposal nak kena siapkan by end of week. Bila Chairman bagitau, aku dah terasa kepala aku berdenyut2. Mujur dia dah start on draft of the proposal. Kalau tak pengsan la aku ngan Ainie nak perah otak on something yang kitaorang tak penah tau atau nak amik tau. Huhu...!

Pas tu, on another upcoming event, as usual, kitaorang kena come up with a concept within less than 48 hours. Last time, Ainie dah tergolek2 atas lantai dengan demam2 nak pikirkan concept event.

Ah, sambung karang la. Dah kena panggil brainstorming. :p

P/S: Chairman tuh, tak nak amik idea aku. Menyampah la kat orang gile kuasa nih...

0 comments:

Post a Comment