Image hosted by Photobucket.com



La nih aku wat keje sampingan sbb cuti 3 hari, aku tak nak buat keje opis. So aku pun offer nak tolong Junaidix design index page web corporate dier. Jadi, aku come up with this layout, siap ngan penerangan sekali. Hehe. So aku harap dier terimapakai la design nih ;)

Anyway, hari nih memang tak best langsung. Aku dah berpindah ke department lain. Bila aku bagitau bos department tu, dier tanya aku nak masuk unit mana. Aku baru nak bukak mulut cakap nak masuk department yg aku dah aim sbb aku tak nak bawah Golden Arch, bila Chairman tetiba menyampuk,

'Golden Arch nyer department...'

Terus bos aku setuju. Time tu, aku rasa macam nak telan je Chairman. Dier saje nak buat lawak la tuh, tapi tau2 dah accepted! Bukan sebulan, 5 bulan maah!!

Aku marah giler kat Chairman sepanjang hari nih. Sampaikan dier nak tolong aku pindahkan barang2 dari opis lama ke opis baru sbb dier rasa bersalah pun aku tak nak. Balik tu, entah kenapa geram sangat kot, menitis air mata masa bawak motor. Tau2 dah nak terlanggar divider tepi jalan... Huhu... Sedey aa...

Begitulah nasib aku. Nak buat camaner.

0 comments:

Post a Comment