Lepas keje

Pagi nih aku masuk opis lambat sebab motor tak nak idup. Macam tuan dier gak, malas nak gi keje. Hehe. Apa tak nyer, ari nih Trump ada kat opis. Tapi tuan punye motor itu terpaksa gak mengerahkan motor tu ngan tersenggut2 nyer berlari ke opis. Tak sampai pun kat parking lot, motor tu pun terus 'pancit'. Aku pun terus free gear, tolak motor ke parking, dan masuk opis ngan selamba nyer. Dah la lama menghilangkan diri, pas tu datang lambat plak. Huhu...Ader berita baik n berita buruk. Aku tukaq bos lagi. Berita baik. Bos baru tu member gak so ok la tu kot. At least kalau tak puas hati bley jerit2 kat dier supaya jangan bagi keje lagi. Berita buruk, Network admin habaq internet connection akan di 'restrict' kan so kiteorang nyer internet connection pun akan terminated jugak. Ainie tak puas hati. Aku pun sama, tapi aku dah agak dah mesti akan terjadi gak bendalah nih.

So, apa lagi yg aku nak citer aa? Tak de lagi kot. Sebab aku nak balik la. Baik aku gi jogging ke haper. Badan pun dah macam badak mini nih. Muehahahaha!! Orang tu musti heart attack nengok aku yang sehat sejahtera nih nanti. Terus carik awek lain ;p.

Kek batik yang aku buat tuh dapat sambutan hangat di pasaran. Sampai ada pakcik tu komplen ader orang lain dah abiskan kuih tu, tak sempat dier rasa. Suruh aku buat lagi. Hehehe. Mintak resepi bley tahan lagi, mintak buat lagi tuh yang haru... Aper pun, tima kaseh bebanyak! N tolong basuh bekas kuih tu sekali ek? Erk. Jen on the way nak merasa kuih tu. Aku luper nak bagitau dah abish. Sorry Jen! :p

0 comments:

Post a Comment