Salam.

Macha bad mood hari nih. Guru Besar dah menye'spoil'kan mood Macha. Aku plak kena dengar Macha komplen. Ah, well.

Sebenarnya problem tu tak besar sangat. GB (Guru Besar) tak payah nak marah2 macam marah kat budak kecik. Memang Macha ngan aku sebaya anak dier, tapi kiteorang co-worker. Bukan budak kecik. Lagipun, design tu bukan kiteorang yang decide. Ape2hal pun, bila aku pointed out bukannya banyak sangat pon area nak amik buat storage area sebab bendalah yang dieorang letak tu, on temporary basis.

Macha marah lagi bila tengok water meter tak pasang lagi. Engineer tu plak amik mc. Adoi la... Tak pelah. Deadline hujung minggu nih. Kite tgk la camane dieorang akan kelam-kabut nanti.

Kakak call tadi. Saja nak bersembang. Katanya dah abis baca buku Harry Potter. Dumbledore mati. Isk. Nak jugak baca buku tu, tapi harganya RM99.90. Kering la. Sis cakap, balik. Senang sket carik pengganti.

Pengganti? Tersengih. Hari tu lepak kat rumah Ainie. Mak dier pon buat usul yang sama. Bukan calang2 orang dier nak rekomenkan. Anak bekas mufti Sarawak tu. Takut seyy... Anyway, aku harap dier main2 je.

Dah masuk waktu. Logout.

0 comments:

Post a Comment