Akhirnya...

Setelah bertungkus-lumus macam nak rak ala2 dlm tv program The Apprentice tu, akhirnya & ngan leganya, design pun siap 100%. Siap aje design, terus ict datang uninstall Photoshop kat pc aku. Uwaaa!!! My one & only penghibur duka lara, Photoshop CS...

Anyway, inilah hasilnya :) ...


Image hosted by Photobucket.com



My favourite amongst all. In fact, sumer yg tengok voted this as the one they like the most (aaawww.... thank u for ur vote! Susah2 aje... Tak payah abiskan kredit utk saya... :p) However, ngan jujurnya aku mengatakan aku just main tampal2 je, but the idea belongs to Mr. Chairman Sir. Mr. Chairman, go & collect ur award kat atas pentas. Silakan, silakan...


Image hosted by Photobucket.com

Ini design yg plg ekspres. Sebabnya, paling last minute before hantar ke printing. Tupun sbb aku dah panik, n ckp, 'ah, tampal2 je macam kat soft board tu!' Last2, memang tampal2 mcm kat soft board pun! Siap ada nota kat situ :p Script writer -- erm. Yang pasti bukan aku!


Image hosted by Photobucket.com

Erm. Tak minat sangat yg nih. Cuma suka tulisan sanskrit tu aje. Masa nih idea dah kering. Script pun ntah apa2. Last one...


Image hosted by Photobucket.com

Paling 'cikai'.

Semalam kiteorang sumer gi set up booth kat venue. Aku ngan Kak Eyna pun kena mengangkat barang2 gak. By the time nak Maghrib, aku dah terduduk lesu kat kerusi. Tak larat seyy... Nasib baik Shah dah belikan air utk kiteorang sumer. Masuk waktu je, aku teguk air tin sampai abis! Gila2 haus la... Bila dah berbuka, baru ada tenaga nak gelak2 bila Kak Eyna, Azlan & Shah buat lawak. Asal ngan dieorang je, mesti sampai terduduk nak gelak. Punye la kecoh dieorang nih. Hehe. Abis set up booth dalam pukul 9.00 mlm. Lepas tu, balik. Aku bawak kereta Kak Eyna sebab husband dia dtg amik dia. Sampai rumah, macam dah nak tercabut kepala lutut. Penat sesangat.

Dah abis event nih karang aku citer plak pasal booth kiteorang. Pagi, Kak Eyna, Laila, Ungku, Chairman & aku jaga booth. Petang, the rest (Azlan, Shah, Abg TJ, Azim -- hehe. Bukan nama sebenar). Dah tak larat... :p Saja je nak tunggu abis opis hour, nak balik. Tido!

0 comments:

Post a Comment