Exhibition Day

Image hosted by Photobucket.com
Kak Eyna, Chairman & Azlan busy buat preparation mcm nak raya plak...

Image hosted by Photobucket.com
Muka orang dah keletihan. Uwaa!! Bila nak abis set up nih??

Image hosted by Photobucket.com
Hujan warna-warni masa opening ceremony, mcm ujan ais kat Selangor tuh.
Image hosted by Photobucket.com
Booth girls of the day...

Nilah some of the pictures yang kiteorang amik masa kat exhibition tu. Letih giler la nak wat preparation & nak jaga booth. Hari Jumaat, balik rumah je... pap! Hilang dari dunia ini... terus ke alam mimpi. Too exhausted. Hari Sabtu, baru je nak gi ke tempat exhibition, Kak Eyna called, mintak tolong print 500 keping brochure sebab brochure dah abis. Dari tengahari sampai closing pukul 10 mlm, kiteorang jaga booth.

Apa2 pun, agak puas hati sebab everything went well & high co-operations from everyone :) Hari Ahad plak, merayau2 kat pesta konvo utm. Just beli tudung (cheap!) and the rest, nak tunggu last day baru nak gi survey balik kot2 harga dah turun ;)

0 comments:

Post a Comment