Full House

Image hosted by Photobucket.com

Sekarang nih, pukul 8.30 mlm je aku dah tercongok depan tv. Tgk citer nih 'Full House'. Best giler la! Aku nih dah la bukan hantu tv, tetiba je boleh melekat tgk citer nih :p Malam semalam citer nih dah semakin 'serius'. Hero & heroin dah bercerai, tapi dieorang still suka each other. Tapi malam nih, hero tu nak propose balik kat heroin nih, so hehe, tak boleh miss la ;) 8.30 mlm je, aku kompem nak tengok.

Sinopsis citer tu:


Image hosted by Photobucket.com

Terasa nak beli cd citer nih. Ada 16 episod sumernye. Kalau tengok citer nih, mesti gelak bersungguh2. Hilang tension woo... Tapi ex-housemate aku cakap cd dier tak de subtitle :( Huhu... Lagipun dekat RM100 gak la. Klu nak tengok, tak de vcd player. Uwaa!! Miskinnya aku!

Apa2pun, memang citer yang best...

Lepas tengok citer nih, takde apa nak buat. Bilik dah kemas. Kemas rumah je la. Did laundry. Dah setel, baru masuk bilik. Bosan giler... Bila dapat msg, waliow! Excited giler...

'Smile owez :) U dun want the next prince to see u looking teary-eyed & sad... so smile owez'

Cukup membuatkan aku tido ngan senyuman. Hopefully, one of these days I will dream of my prince (where art thou?) & I together, like the picture above, head on his shoulder, watching the sun goes down :) Ah, mimpi je...

0 comments:

Post a Comment