Hari nih dah selamat pindah ke department baru. Sempat lagi last minute kena bawak gi tour around perimeter, naik land rover. Fascinating. Then, aku balik opis & kemas barang untuk angkut gi opis baru. Tak de la susah sangat, sebab aku just angkut pc, & stationery. Buku2, dokumen sumer aku tinggalkan aje.

First day je aku dah kelam-kabut. Since esok cuti, bos nak pamphlet design ready by today gak. Chairman pun kena sekali, gelabah check invitation dah setel ke tak for Monday event. Bengang sket kat dia sebab tengahari dier tinggalkan je presentation yang tak siap, gi praktis bowling. Aku kena take over, setelkan bendalah tu sementara dia gi main bowling. Hampeh. Bila dah fed up sangat, aku pun hantar mesej - 'Wey, u balik kul baper? i dah terguling2 buat keja u nih.'

Last2, dah setel everything, mak cik aku plak call, nak mintak aku check tiket AirAsia gi Sibu ada lagi ke tak, sebab cousin nak balik besok. Tak jadi balik awal. Huhu...! aku dah la tak sabar2 nak nengok citer Full House!

Wey, bila training nak abis nih??

0 comments:

Post a Comment