Monday Blues

Image hosted by Photobucket.com

Aisehmen. Shy2 cat je, tak nak tengok kamera... :p Kemain lagi nampak cam busy giler, siap 3 pen berterabur atas meja & kertas2 berselerak. Muahaha! Tak de apa2 pun. Jadi orang jaga kaunter registration jerk :p

Semalam kiteorang organize forum for travel agents. Mula2 bos tak kasi aku pegi. Dia suruh tolong Azlan amend something. Then Chairman lalu. 'Wey, u tak pegi?' dia tanya aku. Aku pandang Azlan, Azlan pandang aku.

'I got work la... Bos suruh tolong Azlan,' aku explained. 'Ko buli dier ke?' Chairman soal Azlan balik. Azlan bangun, nak kasi pelempang main2 kat Chairman. 'Apa ko kata??' Dia dok balik.

'Tak pelah... Kalau ko nak gi, pegi jelah. Kalau bos tanya, cakap aku nak setel sendiri bendalah nih.' Azlan dengan baik hatinya suruh aku pegi. So aku pun ikut Chairman, Kak Eyna & Abg TJ gi ke Mutiara Hotel. On the way, Big Boss suruh kiteorang singgah kat restoran kat Larkin. Ajak makan nasi padang. Sepatutnya aku pose, tapi takkan la orang lain makan, aku sorang2 je wat tak tau, kan? So aku pun pecah pose :p Hehe. Boss belanja mah...

Ramai jugak la yang turned up for the event. Sebenarnya, forum tu sekejap je. Tak sampai 3 jam dah abis. Big Boss cuma bagi speech, sesi Q&A then makan2. Bila sumer agent dah balik, kemas2 dewan, & then blah juge :) Sampai kat opis pukul 5 pm. Tu pun tak setel lagi, sebab Jumaat nih ada Matta Fair kat Eden. Yang tu pening kepala sket sebab GH expect Biz Dev buat, vice versa. Last2 aku rasa, baik la aku je yg co-ordinate bendalah nih. Kak Eyna & Chairman kene revise pamphlet, then aku kene carik info, liaise ngan department berkenaan, etc.

Balik dalam kul 10pm, sebab sambung tolong si Azlan tu ngan form2 dier. Huhu...! Sampai2 rumah, fed up betul sbb air sket je... :( Hampeh betul. Bila la nak ok balik water supply kat area kiteorang nih.

0 comments:

Post a Comment