Pindah Department (Lagi??)

Pepagi lagi Chairman dah hantar mesej,

'When u going to GH'

Peh... naper? Orang kat GH dah panggil ke? Bila aku datang nak tengok kat mane tempat aku, sumer dieorang tengah wat malu2 kucing.

'Akak, saya nak report ke GH nih. Where am I going to sit?' aku tanya kat Kak Eyna.

'You've got two choice, either share tempat ngan Chairman, atau kat hujung tu,' she pointed at the corner of the room.

'Or with me,' ada suara yg berkata. Aku buat2 tak dengar.
'Kat hujung sana la, kak. Mana2 je, tak kisah...'

'Azim cakap, dia nak dok ngan you...' Kak Eyna usik. Just buat muka bodoh, tanya kat Azim,
'Kenapa nak dok ngan kite?' Budak2 GH yg lain dah gelak. 'Dia tanya kenapa...'

'Azim, Carneyz cakap dier tak suka dok ngan orang smoking...' Kak Eyna bagitau mamat tu. 'A'ah.' Aku angguk kepala.

'Oh, klu mcm tu, esok saya berenti merokok...' Sekali lagi depa gelak ramai2. 'Sanggup tu...'

Ah, sudah la aku lepas nih... Tapi Jen cakap dieorang ok. Suka menyakat je. Alah, klu boleh survive masuk Engineering, takkan GH tak boleh? Hehe. Caiyok2!

0 comments:

Post a Comment