Brochure Design

Image hosted by Photobucket.com


Image hosted by Photobucket.com

Seperti yang dijanjikan, nilah brochure yg aku dah buat, tapi dah kene reject at the last minute. Tak pe la. Janji aku dapat mengabiskan masa ngan Photoshop, cukup le. Kapal terbang dalam gambar yg tengah terbang di awangan tu, ekceli just model aircraft je. Tapi nampak macam real kan? Hehe. Aku ngan Chairman la, buat keja jenayah profesional.

Nilah 1st effort aku nak wat brochure. Selama nih buat design yang sempoi & tak perlu theme yang complicated sangat. So this time, kena make sure all pages ikut theme. Tapi in the end, kene reject. Lantak la. Kalau dieorang dah fikir brochure yg tak de grafik & penuh ngan perkataan tu lebih, err, profesional, ikut citarasa depa la. Bagi aku, aku nak minimize kan perkataan, sebab more attention-grabbing macam tu. Tapi, lain padang lain belalang...

0 comments:

Post a Comment