Dalam Seumur Hidup Aku

Seronok tidak terkata....

Kena stay kat kargo sampai pukul 6.30 pagi! Huahuahua!!! Ainie dah nak demam balik bila dengar arahan dari bos tu. Ni sumer gara2 kapal lambat masuk. Hampehs.

Anyway, aku dah hapdetkan
msjbox profile so aku dah pakai satu avatar yang aku cilok dari err... ntah tak ingat :p. So, kat situ kecik je. Kalau besar, dier jadi gambar nih:


Image hosted by Photobucket.com

Comel tak? Hehe. Walaupun in real life orang nye tak secomel cam dalam icon tu la! ;p

So back to life today la. Aku masuk keja pukul 2 ptg arinih. Nasib baik ari Sabtu boleh pakai jeans ke opis. Sampai2 je, aku lepak kat main opis. Then gi naik atas lepak kat check-in. Lepas tu turun balik ke main opis sebab Ainie ajak gi lunch.


Buat pertama kali after a loooong time aku lepak ngan The Fab Five. Walaupun agak kaku at first.... biarlah. Yang dah lepas, biarkan aje (borrow ayat Ainie). Aku tau aku salah jugak, tapi macam yang aku cakap kat Chairman, aku ego giler. Aku sendiri pun tak nafikan. Anyway, aku rasa berterima kasih kat Chairman. Somehow, I sensed that he did something to get us back together. Ngan Ainie jugak. Dieorang tu sepadan la. Dari dulu aku dah cakap. Sempat lagi iklankan dieorang dua kat sini. Ceh.

Aku tengah mengkompiuskan diri sendiri sekarang nih. Ainie sibuk ngan 'pokok dah bergoyang'. Bergoyang sangat la pokok. Aku tak de perasaan macam tu. Jen barulah ada pokok. Pokok kelapa, durian, rambutan... sumer dia ada. Ainie... nak baka terbaik je. Hehe. Hampeh betul.

Ok la. Tak de apa lagi nak citer. Zaanks!

0 comments:

Post a Comment