Tak de apa nak citer...

Let's all have a moment of silence to respect the demise of our Prime Minister's wife, Datin Seri Endon Mahmood. Al-Fatihah.

Apa aa? Aku nak citer pasal apa ye? Sejak kebelakangan nih, aku bz giler. Ada majlis buka puasa ngan media minggu depan yg nak kene setelkan, ada stock count yg nak kene buat, ada press release nak kene buat, macam2 ada! Kekadang nak bernafas pun susah. Nasib baik bos tak mintak aku monitor sekali decoration raya. Kalau tak, jangan harap la aku nak hapdet blog minggu nih :p

Minggu nih aku ngan Jen tido kat rumah Ainie, sampai la minggu depan. Sejak tu, kiteorang dah tak lepak2 kat opis lagi. 5.30 ptg sharp, mesti dah keluar opis. Hari Rabu tu, kiteorang berbuka puasa di restoran Remaja dekat ngan rumah Ainie. Malamnya, kiteorang tiga masak spageti & makan depan tv. Huhu... Anak dara apakah macam nih? Semalam plak, beli makanan kat pasar ramadhan. Beli kuey teow kerang (sedap!) je. Tupun dah mengenyangkan.

Oh ya, nak ucapkan HAPPY BELATED BIRTHDAY to my dear friends Eva & Abby :) May ur dreams come true! Ok, ciao! :)

0 comments:

Post a Comment