Asian Aerospace 2006 & Jen

I didn't tell you about my trip to Singapore on Monday. I went to see last minute preparation for the Asian Aerospace 2006 in Changi. It was fantastic. The exhibition area is huge - our booth is located at the farthest tent area, complete with aircondition and cafeteria which served the most delicious chocolate muffin - almost as good as Kenny Roger's. I stood, transfixed in front of GE's Boeing engine and even more mesmerized by Rolls-Royce's A380 engine. The engine's size blew me off my mind - from floor to ceiling with intimidating-looking fan blades. Phew. Kalau la berdiri depan enjin nih masa tengah hidup, sure kena 'suck in' pastu jadi minced meat. Scary.

I saw a complete Bell 429 heli, meant for medical purpose. The air was filled with the roaring sounds of engines from aircrafts practicing for tomorrow's event. There are jets and supersonics and the likes. I felt awfully sorry for not having a digital camera. Especially bila dapat tengok replika Airbus A380. Bila la dapat peluang naik Airbus nih.

Tapi penat giler la balik dari Singapore tu, sebab malam sebelum tu, takut terlambat bangun jadi aku pun tido2 ayam je. Kejap2 terjaga. Ainie je syok tido. Haha! Muka Ainie bangun dari tido pagi tu mengingatkan aku ngan anak patung. Muka budak comel ;) Budak comel yang ganassshhh!

Semalam, tepon Jen. Walaupun abis kredit aku tepon no. utara, tapi rasa lega bila dengar suara dia dah ok. Dah boleh gelak2. Aku tau Jen seorang yang tabah. Tapi lepas nih, dia mungkin beralih arah. Sedey la. Tapi sekarang aku dah terima kenyataan. Life must go on. Aku dah bukak chapter baru dalam hidup, jadi Jen pun kena bukak lembaran baru jugak. Yang lain2 bakal menyusul.

Aku harap Jen akan tetap ingat dan kontek kiteorang selalu lepas nih. Jen, I'm gonna miss u!! (sob, sob).

Me: Unless Trump lets you work from Kedah la.
Jen: Yeah, right... Work from my home. How to bring clients go around & see the retail space??
Me: Never mind. Wait until we work on our company, then we'll hire you. Can work from home. You can practise that 'uhuh, uhuh..' of yours. Do marketing la...
Jen: Haha! Yeah, yeah. Sure, can...
(Both laughed evilly)

0 comments:

Post a Comment