Trump, Inc.

Semalam aku sendiri pun boleh tak percaya.

Aku rasa ada saat2 yang aku boleh terfikir, 'Ah sudahlah, mesti Trump akan mengeluarkan hikmah, 'You're Fired!' dier kat aku.'

Tapi Trump gelak. Sebab aku tanya,

'Datuk, how are we going to get profits macam ni?'

Aku rasa, tak penah ada orang yang mempersoalkan daya intelektual Trump di depan dia, apatah lagi orang kecik2 macam aku.

Huh. Aku rasa jantung aku nak tercabut time tu. Mungkin kali ni je kot aku terlepas.

Sebagai balasannya, Trump bagi lebih banyak homework. Welcome to Masters degree, Trump University (version Malaysia).

0 comments:

Post a Comment