Breakaway!

Otak dah penat. Hati dah sakit. Badan dah lesu.
Pekerjaan di saat-saat berhenti kerja buat saya stress.
Pukul 4 pagi orang lain masih enak buat tahi mata. Saya dah bangun dan mandi. Bersiap utk outstation.
Pukul 5 pagi orang lain baru nak bangun Subuh. Saya dah khatam beberapa dokumen dan buat checklist utk meeting dalam ERL.
Pukul 8.30 malam, orang lain dah ada di rumah, tengok Akademi Fantasia. Saya baru nak terhegeh2 boarding flight balik ke KL.

Demi menghilangkan stress dan re-charge energy, that's why saya dan Suami Terchenta (dan Shai) sekarang di KK, berhooray2 sakan!
Bukan setakat problem kerja terbang melayang, dengan kami2 pon terbang melayang ber'parasailing' di Pulau Manukan!

Saya akan story2 lagi bila sudah balik ke alam realiti ;) Buat masa sekarang, kena tido awal sebab besok akan menghirup udara segar di Kinabalu Park seawal jam 7 pagi. Suami Terchenta pon dah lama berlayar ke alam mimpi.

Kalau singgah di blog ni, buat la macam rumah sendiri ya? Bancuh la air kopi sendiri. Hehe. Toodles!

0 comments:

Post a Comment