It's All About Me!

'Uh sis... Have you seen the Eiffel Tower somewhere here?'

Saya telah kena tag oleh bro-in-law!

+7 FAKTA TENTANG DIRI:
1. Suka cuba perkara baru / cepat jemu.
2. Cepat marah dan tak akan berhenti sampai orang minta maaf
3. Suka berjalan2 melihat alam
4. Sangat kompetitif
5. Suka diskusi intelektual & philosophical
6. Boleh pergi from one opposite end to the other in a second (very Gemini) - sesaat tengok aku gembira tak ingat dunia, seminit kemudian tengok aku dah buat muka Hulk. Magic kan?
7. An extrovert spirit trapped in an introvert nature.

+7 PERKARA MENAKUTKAN:
1. Lipas
2. Tahi cicak
3. Cerita hantu
4. Kalah
5. Trump
6. Chicken pox
7. Sebenarnya saya memang penakut.

+7 LAGU BUAT MASA INI:
1. Shannon Noll - Shine
2. Beyonce Knowles - Irreplaceable
3. Backstreet Boys - The Call
4. Padi - Menanti Sebuah Jawaban
5. Az Yet - Last Night
6. Sisqo - Thong Song
7. Faizal Tahir - Gemuruh

+7 PERKATAAN SELALU SEBUT:
1. Assalamualaikum.
2. Babe.
3. Like that lor.
4. Dammit.
5. Owh.
6. Yup.
7. TQ.

+7 PERKARA AMAT BERNILAI:
1. Sejak minyak naik harga, semua barang pun bernilai.

+7 'PERTAMA KALI' DALAM HIDUP:
1. Pergi Afrika - saya heart UTM!
2. Pergi Australia - saya heart UTM lagi!
3. Pergi Eropah - saya heart my sister! Owh, heart kompeni lama jugak.
4. Tanya, 'Awak nak couple ngan saya tak?' - ini soalan berani mati. Apa nak buat, orang tu pemalu orangnya.
5. Kawen - tapi bukan saya yang tanya nak kawen ke tak. Saya fobia bila sebut 'kawen'.
6. Ikut Trump meeting ngan PM - prepare presentation sampai rasa nak termuntah.
7. Saya dengan Kak Za lari dari road block kat JB sebab road tax CLK dah expired. Kami 'sembunyi' kat rumah Ainie si budak comel sampai pukul 2pagi sementara tunggu road block dah takde. Rasa macam budak naughty.

+7 BLOG DIPILIH:
1. Tak tau aah, sekarang dah tak de masa nak bukak blog.

0 comments:

Post a Comment