Sob... Sob...! Why do I have to go thru stupid induction program??

Saya sepatutnya hapdet cerita tentang outing all-gurlz last week tapi saya terlalu sebok. Kenapa saya terlalu sebok? Sebab saya kena siapkan banyak keja weekend ni. Kenapa? Sebab saya takde kat ofis next week. Kenapa saya takde kat ofis next week?

Sebab saya kena pegi kursus induction selama 2 minggu :(

SAYA SANGAT SEDEY OK! Sepatutnya induction program ni untuk budak-budak baru lepas belajar, bukan orang yang dah kawen macam saya. Saya akan outstation selama 2 minggu (paling lama!) dan meninggalkan Suami Terchenta sorang2 kat rumah *guling2 sambil nangis kuat2* Owh, I don't like it!

Hopefully, masa cepat berlalu dan saya boleh balik ke pangkuan Suami Terchenta.

Walaupun belum bertolak lagi, saya dah rindu kat Suami Terchenta. Akan peluk dia kuat2 malam ni & besok sebelum saya disappear 2 minggu.

p/s: Dah nak dekat anniversary kawen, tiba2 kena jadi bujang lagi. Sadisnya :(

0 comments:

Post a Comment