Purple Mania!

2 bulan lepas, dompet saya terkoyak sampai mendedahkan span kat dalam kulitnya. Tapi saya tak de duit mah, nak ganti baru. Sebab. Saya kena renew insurance & road tax CLK. Sampaikan kawan-kawan tegur - 'Dompet tu mesti Suami Terchenta yang hadiahkan, sebab tu you sayang nak gantikan, kan?' Dalam erti kata lain, kawan-kawan saya pon perasan dompet saya sudah buruk lagi sangat kesian.

Lepas balik dari orientation, saya tak bertangguh2. Terus serbu Sogo, macam dah berbulan2 tak jejak kaki di shopping mall (padahal ofis saya kat KLCC!). Jadi, bulan ni saya pun shopping dompet baru. Yabeda bedoo!

Akhirnya, inilah dompet yang telah berjaya jatuh ke tangan saya:

Dompet warna purple! I loike!

Haruslah saya jatuh chenta dengan dompet bercorak quilt patchwork ni. Huhu...!

Dompet baru saya beraksi dengan penuh anggun lagi...

P.S. Dompet lama saya dah berusia 3 tahun. Hopefully, dompet baru ni akan bertahan lebih lama sebab harganya 4 kali ganda lebih mahal dari dompet lama! Huhu...!

0 comments:

Post a Comment